Munchen i Augsburg Advent

13.-15.12.2019.

Cijena 1.190 kn

3 dana autobusom

Vrijednost više: hotel u centru grada!

1.dan ZAGREB - MUNCHEN

Polazak autobusom iz Zagreba, ulica grada Vukovara 220, ispred zgrade Hrvatskih Voda u 5.00 sati. Vožnja kroz Sloveniju, Austriju i Njemačku do Munchena. Po dolasku iza podneva, smještaj u hotel, osvježenje te odlazak javnim prijevozm do centra Munchena. Razgled grada u pratnji vodiča: glavni trg Marienplatz, Gradska vijećnica i veliki sat s kukavicom, Frauenkirche (Katedrala Naše Gospe), Theatinerkirche (čija su dva tornja postala simbol grada) te crkva sv. Petra. U blizini Karlsplatza nalazi se Palača pravde i pješačka zona s mnogobrojnim dućanima. Slobodno vrijeme za uživanje u tradicionalnim specijalitetima jela i pića te u božićnom sajmu Christkindlmarkt (nekad se zvao Nicholas Market). Povratak u hotel javnim prijevozom s pratiteljem ili individualno. Noćenje.

2.dan MUNCHEN - AUGSBURG - MUNCHEN (fakultativni izlet)

Doručak. Slijedi odlazak na fakultativni izlet u Mozartov grad Augsburg, jedan od povijesno najvažnijih gradova u Njemačkoj. I jedan od najljepših. Tko ide starim putovima kroz grad, uz malo mašte može se osjećati kao u srednjem vijeku i može osjetiti koje je značenje Augsburg imao nekad, u vrijeme bankarske i trgovačke dinastije Fuggera – kao istaknuto financijsko središte, međunarodna trgovačka metropola i mjesto umjetnosti. Slijedi razgled grada i njegovih znamenitosti: katedrala, Maximilianstrasse s plemićkim palačama, trg gradske vijećnice s Augustovim bunarom, četvrt Fuggerai koja je najstarija socijalna četvrt na svijetu, Mozartova kuća u kojoj je rođen Leopold Mozart, otac slavnog skladatelja. Nakon slobodnog vremena, slijedi povratak u hotel. Po želji moguć iskrcaj putnika u centru Munchena te individualan povratak u hotel javnim prijevozom. Noćenje.

3.dan MUNCHEN - ROSENHEIM - ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela te vožnja prema Rosenheimu, trećem po veličini gradu Gornje Bavarske. Po dolasku kraći razgled starog centra grada te uživanje u adventskom sajmu. U kasnim popodnevnim satima polazak prema Hrvatskoj. Dolazak oko ponoći.

 

Cijena aranžmana po osobi: 1.190 kn

Nema mogućnosti jednokrevetnih niti trokrevetnih soba!

 

Cijena je rađena na bazi minimum 40 putnika i uključuje: prijevoz turističkim autobusom prema programu, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* u centru Munchena u dvokrevetnoj sobi, razgledi prema programu, pratitelja tijekom putovanja, pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

 

Cijena ne uključuje: izlet u Augsburg 150 kn po osobi - min 20 putnika (plaćanje u agenciji), ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja, dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.), putno osiguranje

Upit za ponudu

tel: +385 (0)91 6000 188, +385 099 475 8117
tel./fax: +385 (0)1 2408 563

e-mail: info@ljetovanje.hr

Search